Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap GOLDEN MASK Golden Mask GM7 WS

Golden Mask GM 7. WS

gm logo femkeresoboltA Golden Mask GM7 WS egy új, 4 frekvenciás fémkereső, amely 4 kHz, 14 kHz, 24 kHz és 44 kHz frekvencián működik. Új Etrim™ műveleti erősítőkkel van felszerelve EMI/RFI szűrővel a bemeneteken a maximális zavartalan érzékelés érdekében nagy érzékenységi beállítások mellett. A 80%-os analóg technológia nagy mélység tartományt tesz lehetővé, ahogy azt a Golden Mask márka felhasználói megszokták.
goldenmask 7 femkeresobolt 03A négy működési frekvencia, valamint a 4 üzemmód használatának lehetősége nagy sokoldalúságot biztosít az érzékelőnek. A korábbi One, GM5 és GM6 modellekhez képest a GM7 is átalakult. A szonda ezért nem kompatibilis a korábbi modellekkel.
Főbb jellemzők :
A fémkereső 4 alap programot használ (Field, Park, Gold, Beach - Salt), amelyek egyszerre 4 munka frekvenciával kombinálhatók.
Power Box – Egyedülálló funkció, három teljesítmény szinten működik. A funkció beállítja az adótekercs amplitúdóját. Ez még egyszerűbbé teszi a detektor teljesítményének és a keresett területen lévő mineralizáció mértékének összehangolását.
A GM7 küszöbértéke nem csak egy küszöb hang, ahogyan azt sok más fémkeresőnél ismerheti. A funkció két különálló beállítással rendelkezik: Jel a vevő tekercs teljesítményének beállításához és Audio a végerősítéshez.
goldenmask 7 femkeresobolt 02A GM7 klasszikus hang megkülönböztetést használ egy vagy két hanggal. Különlegessége a Lemezmélység funkció, amellyel befolyásolhatja, hogy milyen pontosan kell kiértékelni a legmélyebb célpontokat.
Kifinomult hangbeállítások. Annak ellenére, hogy a GM7 csak két hangot használ, beállíthatja mindkettő hangerejét, kiválaszthatja a hangmagasságot, és a tartomány végén a leggyengébb jeleket is felerősítheti a boost funkcióval.
Műszaki adatok :
Modell: Golden Mask GM7 WS
Működési frekvenciák: 4, 14, 24 és 44 kHz
Földi hangolás: kézi és teljesen automatikus üzemmód
Vezérlés: Háromszintű rendszer 4 gyári üzemmóddal (felhasználó által állítható)
Üzemmódok: Mozgás, All Metal, Dual Tone, Egyhangos megkülönböztetéssel
Alap Tekercs: többfrekvenciás 2D 33x28 cm
bulgaria logoTeljesítmény: GM Li-PO 3x2500mAh (a fémkereső csomag akkumulátort és töltőt is tartalmaz)
Akkumulátor élettartama: min. 10 óra PowerBox magas fokozaton
Vezeték nélküli fejhallgató mellékelve: Igen
Bemeneti csatlakozó: 6,35 mm - 1/4"
Súly: 1,4 kg 33x28 cm-es 2D kereső tekerccsel
Garancia: 2 év
Made in Bulgaria

Ár.: 33x28 cm-es DD szondával:  239.990.- Ft.

golden mask 7 femkeresobolt

goldenmask 7 femkeresobolt 01

Köszöntő

Ma 2024. május 19., vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett